Довіреність на користування банківською ячейкою

Відмінності між довіреністю на керування банківським рахунком та довіреністю на користування банківською ячейкою полягають у тому, що остання дозволяє іншій особі використовувати сейф або ячейку в банку на підставі офіційного дозволу.

Чому корисно оформляти довіреність на користування банківською ячейкою?

Така довіреність є корисною, коли потрібно передати іншій особі гроші або важливі речі, які знаходяться у вашому банківському сейфі чи ячейці, і самостійно це зробити неможливо через відсутність можливості чи обставини (наприклад, відрядження).

Наприклад, якщо ви перебуваєте за кордоном, а вам потрібно використати вміст своєї ячейки, наперед влаштовуючи цю ситуацію за допомогою нотаріально підтвердженої довіреності, можна уникнути несприятливих обставин.

Це лише один із сценаріїв. Наприклад, можна оформити довіреність для дітей, які зможуть використовувати ячейку після досягнення повноліття, або для інших осіб в разі необхідності в майбутньому.

Для заполнения данной формы включите JavaScript в браузере.

Ахматова 22

shrestha69y@gmail.com

0675088649

0674645261

Документи

Для оформлення довіреності на користування банківською ячейкою необхідно виконати такі кроки:

1. Принести свій паспорт та бути присутнім особисто.
2. Надати інформацію з паспорта представника, якому ви довіряєте.
3. Забезпечити наявність договору оренди банківської ячейки.

Зазначу, що в деяких країнах та банках може вистачити лише письмової довіреності без нотаріального посвідчення. Але я раджу проконсультуватися з нотаріусом на всякий випадок.