Довіреність на розпорядження карткою, рахунком у банку

Довіреність на управління банківським рахунком – це паперовий документ, що дозволяє представнику, якому надана така довіреність, використовувати рахунок в банку від імені власника рахунку. Така довіреність може бути виписана для фізичної або юридичної особи.

Разова довіреність дозволяє провести лише одну операцію на рахунку, наприклад, зняти певну суму коштів.

Спеціальна довіреність дозволяє представнику протягом певного періоду часу вчиняти різні банківські операції з рахунком.

У випадку юридичних осіб така довіреність часто видається для забезпечення безперебійної фінансової діяльності підприємства. Наприклад, бухгалтер, фінансовий директор, виконавчий директор можуть мати довіреність на використання рахунку.

У випадку фізичних осіб, довіреність може бути корисною, коли декілька осіб мають доступ до одного рахунку, або коли вкладник не може відвідати банк особисто.

Для заполнения данной формы включите JavaScript в браузере.

Ахматова 22

shrestha69y@gmail.com

0675088649

0674645261

Особливості

Можна виписати довіреність на кількох осіб одночасно для управління банківським рахунком.

Якщо у вас є декілька банківських рахунків, потрібно оформити відповідну кількість довіреностей, за винятком ситуацій, коли всі рахунки в одному банку.

Тільки законні представники або опікуни можуть закривати депозитний рахунок або здійснювати будь-які операції з ним.

Для оформлення довіреності ви можете звернутися до нотаріуса або безпосередньо в банк. У банку вам потрібно мати при собі паспорт або інший документ, що засвідчує особу, а також довідку про присвоєння ідентифікаційного коду.

Якщо у вашому паспорті вказано, що вам не потрібен ідентифікаційний номер для здійснення платежів, то додатковий документ про його присвоєння не потрібен.

Довіреність видається власником рахунку, при наявності довіреної особи та представника банку.

У довіреності слід чітко вказати, які операції дозволяються довіреній особі, номер договору та рахунки, на які вона поширюється.

Термін дії довіреності встановлюється власником рахунку, але може перевищувати термін дії банківського вкладу.