Довіреність на реєстрацію юридичної особи

На сьогоднішній день процес реєстрації юридичної особи, будь-то ТОВ чи ТОВ, можна провести безпосередньо у нотаріуса, який має повноваження державного реєстратора.

 

Якщо з якихось причин ви або ваші співзасновники не можете або не хочете особисто займатися реєстраційними питаннями, ви можете доручити це довіреній особі, оформивши відповідну довіреність.

Перед оформленням довіреності рекомендуємо звернутися до нотаріуса для консультації щодо повноважень, які будуть включені до документа. Можливо, варто розглянути можливість розширити їх обсяг, включивши зміни відомостей про юридичну особу, її назви, адреси, складу засновників, зміну керівника, розмір статутного капіталу, КВЕДи (класифікація видів економічної діяльності) і так далі.

Нотаріус Шрестха Джульєтта Говіндівна може не лише засвідчити цю довіреність, але й самостійно здійснити реєстрацію вашої юридичної особи.

Для заполнения данной формы включите JavaScript в браузере.

Ахматова 22

shrestha69y@gmail.com

0675088649

0674645261

Документи

Перелік документів
Для отримання посвідчення довіреності на проведення державної реєстрації юридичної особи у нотаріуса потрібно надати такі документи:

Для фізичних осіб:

Паспорт довірителя та його ідентифікаційний код;
Інформація про особу, якій делегують повноваження, українською мовою (ПІБ, дата народження, адреса реєстрації);


Для юридичних осіб:

Статутні документи юридичної особи (статут, витяг з Єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців);
Паспорт та ідентифікаційний номер представника, який діє від імені організації, а також документ, що підтверджує його повноваження (якщо це керівник юридичної особи – протокол про призначення на посаду керівника);